Qui som?

QUÈ ES L’AMPA?

L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’Escola Calderón de la Barca és una associació sense afany de lucre oberta a totes les famílies amb fills estudiant a l’escola. Encara que ens encarreguem de portar a terme nombroses activitats, el objectiu fonamental es contribuir a la millora de la qualitat de l’ensenyament que reben els nois i noies. Som un grup obert que en qualsevol moment pot admetre nous membres amb ganes de participar. Totes les iniciatives i les ganes de col·laborar seran ben rebudes. L’AMPA és el que les famílies volem que sigui i la seva efectivitat depèn fonamentalment dels nostres desitjos i esforços.

QUI HI FORMA PART?

L’AMPA no és patrimoni exclusiu de quatre pares!. L’associació la formem i la formeu tots. Tots els pares i mares que pagueu la quota anual sou membres de ple dret de l’AMPA amb els mateixos drets i obligacions.

L’òrgan sobirà es l’Assemblea General (que es celebra, com a mínim, un cop a l’any) i l’òrgan de coordinació és la Junta Directiva, formada per President/a, Secretari/a, Tresorer/a i Vocals, així com a qualsevol persona que vulgui lliurement col·laborar en aquest projecte.

Deixa un comentari