Fas 6 anys, tria un llibre

Preparades per entrar en un món màgic ple d’emocions, misteris i aventures!

Ja fa uns dies que ha començat la campanya #Fas6anys tria un llibre per promoure la lectura entre els més petits i petites de casa. Els infants reben una targeta a casa amb el valor de 13€ amb la qual poden anar a una de les llibreries adherides a la campanya i triar el llibre que més els hi agradi.

Consulta les llibreries adherides: cultura.gencat.cat/fas6anys

És així de fàcil! És una bona campanya i un bon regal que podem fer pels nostres fills i les nostres filles: omplir-los de lectures cada dia, descobrir-ne de noves i trobar aquells llibres que més ens agraden. Descobrir emocions ben diverses a mesura que llegim. Gaudim de la lectura tots i totes juntes!

I és per aquest motiu que endeguem una nova secció a la web de l’AMPA Escola Calderón de recomanació de llibres. Un espai per compartir i donar a conèixer i alhora descobrir-ne de noves. Cada persona té unes preferències o unes altres a l’hora de gaudir de la lectura, només cal descobrir les pròpies per entrar i gaudir d’aquest mar immens de possibilitats.

Si tens algun llibre, autor o autora, il·lustradora, col·lecció, novel·la, revista… que ens vulguis compartir escriu-nos a ampaescolacalderon@gmail.com dient el teu nom i curs, el títol del llibre o revista, l’autor o autora i sobretot el perquè t’agrada. I si no t’acabes de decidir tafaneja per la nova secció que de ben segur algun llibre et captivarà.

Bona lectura!