Han vingut el Reis Mags a l’escola!

2023 nou any i continuem amb el curs escolar. En arribar d’aquests dies festius, totes les nenes i els nens de l’escola s’han portat una bona sorpresa i és que… els Reis Mags han passat per l’escola i han deixat regals a totes les classes!

Llibres i contes, trencaclosques, jocs de taula i jocs d’enteniment, nines, jocs de cartes, jocs i joguines com ara Playmobil, Sushi Go, Piratak i IQ Stars, Geomax o construccions magnètiques, l’empassa-boles i el pesca-peixos. Un munt de joguines per divertir-se mentre aprenen!

Des de l’AMPA hem escrit una carta única i especial per a cada classe, amb l’ajuda del coneixement de les mestres, i afavorint l’assoliment de valors a través del joc. Jugant s’aprenen moltes coses com ara la cooperació, l’espera i la paciència, l’autocontrol, la disciplina, el respecte als altres i les regles de joc… i jugar és bàsic com a element socialitzador.

Però sobretot, el que més ens agrada, son els seus somriures i la seva il·lusió en rebre aquests regals per a compartir entre totes les companyes i els companys.

Bon any nou a tothom!